Botox behandelingen - Dokter Hupkens Esthetiek

Botox

Behandelgebieden Botox

FAQ Botox

Botox is een merknaam voor de stof Botulinetoxine, een natuurlijk eiwit dat geproduceerd wordt door de Clostridium Botulinum bacterie. Dit eiwit wordt in de medische sector voor verschillende doeleinden gebruikt.

Een Botox injectie zorgt voor een tijdelijke uitschakeling van de “elektrische” aansturing van de spier, waardoor deze verzwakt. Hierdoor vermindert de plooivorming in de huid en verdwijnen de horizontale lijnen in het voorhoofd, de kraaienpootjes en de frons tussen de wenkbrauwen.

Overactieve gelaatsspieren veroorzaken rimpels en plooien in de huid en geven u een vermoeid uiterlijk. Behandeling met Botox maakt deze aangedane huid weer ontspannen en mooi glad. In de spiegel zult u een jongere versie van uzelf zien.

Behandeling van de gelaatsspieren met Botox heeft daarnaast een bijzonder gunstig effect op spanningshoofdpijn en migraine. 

Door toepassing van snelwerkende verdovende zalf en ijskoeling is de Botox behandeling pijnvrij en zijn er geen zwellingen of verkleuringen.

Het is prettig om enkele uren na de behandeling het gebied nog even te koelen met een ice-pack. Verder kunt u direct na de behandeling alles weer doen wat u gewend bent, inclusief sporten.  

Een Botox behandeling is bij Dokter Hupkens Esthetiek 100% veilig. Bent u benieuwd naar de ervaring van anderen en nieuwsgierig naar het resultaat na een Botox behandeling? Bekijk de voor en na foto’s van de Botox behandelingen voor het gelaat.

> Botox voor fronsrimpels
> Botox voor voorhoofdsrimpels
> Botox voor kraaienpootjes

De Botox behandeling duurt ongeveer 15 minuten. Het resultaat is na 5 dagen zichtbaar en voelbaar als ontspanning en verjonging van uw gelaat. De eerste behandeling heeft vele maanden effect, bij herhaling zult u nog langer profijt hebben.

De prijs van een Botox behandeling is afhankelijk van het gebied dat dient te worden behandeld. Neemt u voor de prijs van een Botox behandeling contact op met Dokter Hupkens.

  • Botox als rimpelbehandeling

    Dankzij Botox weer een gladde en ontspannen huid.

  • Botox tegen migraine en spanningshoofdpijn

    Bewezen gunstig effect op migraine en spanningshoofdpijn.

Botox behandelingen

Voorhoofdsrimpels

Voorhoofdsrimpels

Overactieve spieren tussen de wenkbrauwen veroorzaken dwars verlopende plooien en rimpels. Botox-injectie ontspant deze spieren en maakt de huid weer jong en glad.

20170801135244
Fronsrimpels

Fronsrimpels

Overactieve spieren tussen de wenkbrauwen veroorzaken dwars verlopende plooien en rimpels. Botox-injectie ontspant deze spieren en maakt de huid weer jong en glad.

20170801135211
Kraaienpootjes

Kraaienpootjes

Overactieve spieren rondom de ogen veroorzaken de zogenaamde kraaienpootjes. Botox-injectie ontspant deze spieren en maakt de huid weer jong en glad.

20170801135150
Rokerslijntjes / barcode

Rokerslijntjes / barcode

De verticale lijntjes in de boven- en onderlip zijn een duidelijk teken van veroudering. Deze rokerslijntjes lijntjes kunnen op 3 verschillende manieren gecorrigeerd worden.

20170801134936