Restylane fillers - Dokter Hupkens Esthetiek

Restylane fillers

Behandelgebieden fillers

FAQ fillers

Het verouderingsproces veroorzaakt op verschillende plaatsen rimpels en plooien in uw huid. Voorbeelden hiervan zijn voorhoofdsrimpels, wallen onder de ogen, een plooi aan beide zijden tussen neus en bovenlip, lijntjes rondom de mond en op de wangen, een onregelmatige kaaklijn en kinplooien.

Behandeling met Restylane injecties maakt deze verouderde huid weer mooi, jong en glad. In de spiegel zult u een jongere versie van uzelf zien.

Door toepassing van snelwerkende verdovende zalf en ijskoeling is de behandeling pijnvrij en zijn er geen zwellingen of verkleuringen.

De behandeling duurt ongeveer 15 minuten. Het resultaat is direct zichtbaar. De eerste behandeling heeft 12 maanden effect, bij herhaling zult u nog langer profijt hebben. Het is prettig om enkele uren na de behandeling het gebied nog even te koelen met de ice-pack, die u mee krijgt na de behandeling. Verder kunt u direct na de behandeling alles weer doen wat u gewend bent, inclusief sporten.

Een behandeling met Restylane fillers is bij Dokter Hupkens Esthetiek 100% veilig. Bent u benieuwd naar de ervaring van anderen en nieuwsgierig naar het resultaat na een Restylane behandeling? Bekijk de voor en na foto’s van de behandelingen met Restylane voor het gelaat.

De prijs van een behandeling met Restylane fillers is afhankelijk van het gebied dat dient te worden behandeld. Neemt u voor de prijs van een Restylane behandeling contact op met Dokter Hupkens.

  • Restylane tegen rimpels

    Effectief tegen voorhoofdsrimpels, wallen onder de ogen en andere rimpels in het gelaat.

  • Restylane tegen verouderde huid

    Behandeling met Restylane fillers maakt de huid mooi, jong en glad.

Behandelingen met Restylane fillers

Traangootjes

Traangootjes

Hoe komt u aan uw vermoeide uitstraling? Met een traangootbehandeling kan Dokter Hupkens Esthethiek de traangootjes, donkere kringen en wallen onder uw ogen aanpakken.

20180306094733
Correctie onderoogleden

Correctie onderoogleden

Heeft u last van wallen onder de ogen die u een vermoeid uiterlijk geven of het aanbrengen van make-up lastig maken? Een correctie van de onderoogleden geeft u weer een fris en jong uiterlijk.

20171023111407
Holle oogkassen

Holle oogkassen

Heeft u last van holle oogkassen die ontstaan aan de binnenkant van uw bovenoogleden? Dokter Hupkens lost dit probleem op met Restylane fillers.

20170801134713
Onregelmatige kaaklijn

Onregelmatige kaaklijn

Een kenmerk van veroudering is onderbreking van de kaaklijn. Deze onderbreking is weer glad te maken door een injectie van Restylane fillers. Hierdoor krijgt u een strakke kaaklijn.

20171210105732
Hangende mondhoeken

Hangende mondhoeken

Het volume van uw huis onder de mondhoeken neemt af naarmate u ouder wordt. Door injectie van Restylane fillers is een volledige push-up van uw mondhoeken mogelijk.

20171210103455
Tepelvergroting

Tepelvergroting

Tepels kunnen in aanleg kleiner zijn dan uw wenst. Soms kan ook de vorm van de tepels niet passen bij uw ideaalbeeld. Overweeg een tepelvergroting bij Dokter Hupkens Esthetiek.

20171206130722
Neus-liplijn

Neus-liplijn

Vroeger of later ontstaat bij iedereen verdieping van de twee schuin verlopende plooien tussen neus en lippen. Dit kan zo storend zijn dat behandeling met fillers wenselijk is.

20171206113254
Rokerslijntjes / barcode

Rokerslijntjes / barcode

De verticale lijntjes in de boven- en onderlip zijn een duidelijk teken van veroudering. Deze rokerslijntjes lijntjes kunnen op 3 verschillende manieren gecorrigeerd worden.

20170801134936
Neuscorrectie

Neuscorrectie

Afwijkingen in de vorm van de neus, zoals een brede, smalle of scheve neus kunnen lichamelijke en psychische klachten geven. Kies voor een neuscorrectie bij Dokter Hupkens.

20170801134816
Kinvergroting

Kinvergroting

Afwijkingen in de vorm en structuur van de kin kunnen uw levensgeluk nadelig beïnvloeden. Kinvergroting brengt de juiste balans in het gelaat en geeft u een wilskrachtig uiterlijk.

20160906083206