PRP-lipofilling - Dokter Hupkens Esthetiek

PRP-lipofilling

Behandelgebieden PRP-lipofilling

FAQ PRP-lipofilling

PRP-lipofilling is een natuurlijke behandeling die zorgt voor een omkering van het verouderingsproces van uw huid. In de behandelde gebieden treedt regeneratie en verjonging van huid en onderliggend weefsel op. Beschadigde en verweerde huid krijgt zijn elasticiteit, volume en glans weer terug dankzij het herstelproces dat in gang wordt gezet door injectie van bloedplaatjes en vetcellen.

Op de voor en na foto’s hiernaast ziet u het effect van PRP-lipofilling op het gelaat (kinvergroting).

Tijdens de behandeling wordt een kleine hoeveelheid bloedplaatjes en vetcellen bij u afgenomen en verfijnd in een machine. Vervolgens worden de bloedplaatjes en vetcellen gemengd en met injectie-spuitjes ingebracht in de gebieden waar uw huid dat nodig heeft.

In principe behandelt Dokter Hupkens het gehele gelaat. Veel toegepaste deelgebieden zijn het voorhoofd, de onderoogleden, de plooien naast de mond, de kin en de kaaklijn.

De behandeling gebeurt onder plaatselijke verdoving en duurt 90 minuten.

Het gelaat kan gedurende 3 à 4 dagen enige zwelling vertonen in de behandelde gebieden.

De bloedplaatjes worden afgetapt uit uw arm. De vetcellen kunnen met een klein zuigbuisje uit uw buik of bovenbenen afgezogen worden.

Op de plaats waar het vet is afgezogen is een wondje van 4 millimeter zichtbaar.

In de loop van 4 tot 6 weken is het verjongingsproces voltooid.

Met iedere PRP-lipofilling wordt uw huid vele jaren jonger. Herhaling van deze behandeling na 6 maanden zal u maximaal effect geven. In principe zijn deze twee behandelingen voldoende om de biologische klok van de huid vele jaren terug te draaien.

De prijs van een PRP-lipofilling behandeling is afhankelijk van het gebied dat dient te worden behandeld. Neemt u voor de prijs van een PRP-lipofilling behandeling contact op met Dokter Hupkens.

  • PRP-lipofilling voor een jonger gezicht

    Regeneratie en verjonging van de huid door gebruik eigen lichaamsvet.

  • PRP-lipofilling als rimpelbehandeling

    Minder rimpels door gebruik lichaamseigen vet en bloedplaatjes.

Behandelingen met PRP-lipofilling

Decolleté en halsrimpels

Decolleté en halsrimpels

De huid van uw hals en decolleté-gebied kan al vroeg verouderen. Het begint met fijne dwarse lijntjes die zichtbaar worden bij bewegingen. Behandel uw decolleté en halsrimpels.

20171218123530
Borstvergroting

Borstvergroting

Bij Dokter Hupkens zal een borstvergroting met siliconen een natuurlijk resultaat opleveren. Borstvergroting met eigen vetweefsel is bij Dokter Hupkens ook mogelijk.

20170801135517
Kinvergroting

Kinvergroting

Afwijkingen in de vorm en structuur van de kin kunnen uw levensgeluk nadelig beïnvloeden. Kinvergroting brengt de juiste balans in het gelaat en geeft u een wilskrachtig uiterlijk.

20160906083206