Dokter Pieter Hupkens - Dokter Hupkens Esthetiek

Dokter Hupkens

Pieter Hupkens

Dokter Pieter Hupkens is plastisch chirurg, gespecialiseerd op het gebied van cosmetische behandelingen en esthetische chirurgie.

Opleidingen

Dokter Hupkens is begonnen met de basisopleiding tot arts aan het Academisch Medisch Centrum in Amsterdam. Hierna verbleef hij in de Verenigde Staten voor wetenschappelijk onderzoek en gaf er colleges in de anatomie bij de medische faculteit van Wisconsin. Vervolgens heeft hij de opleiding algemene chirurgie gevolgd, waarna hij zich aan het Universitair Medisch Centrum Sint Radboudumc in Nijmegen heeft gespecialiseerd tot plastisch chirurg. In het Radboudumc heeft hij zich verder bekwaamd in de cosmetische en esthetische chirurgie.

Hij is lid van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie en van de Nederlandse Vereniging voor Esthetische Plastische Chirurgie. De BIG-registratie kunt u vinden op de website www.bigregistratie.nl. Wetenschappelijk onderzoek is voor een gepromoveerd plastisch chirurg, zoals Dokter Hupkens, een belangrijk onderdeel van de praktijk. Publicaties van voltooid onderzoek kunt u vinden op www.pubmed.com.

Missie

De missie van Dokter Hupkens is “medische zorg, voor een perfect uiterlijk”. Correcties van het lichaam kunnen uw leven veraangenamen en verrijken. De gebieden die behandeld kunnen worden zijn gelaat, borsten, buik, billen en genitalia. Zijn praktijk biedt u zowel eenvoudige als uitgebreide mogelijkheden om dit te bereiken. Dokter Hupkens haalt veel voldoening uit de nacontroles, wanneer het verwachte resultaat zichtbaar is en waarbij cliënten aangeven dat de behandeling in alle opzichten is meegevallen.

Informatie over behandelingsmogelijkheden kunt u verkrijgen op de website, maar ook tijdens een gratis eerste gesprek. In dit gesprek kunt u uw wensen en verwachtingen kenbaar maken. Dokter Hupkens zal met u bespreken welke mogelijkheden er voor u zijn om deze wensen te realiseren.

Werkwijze

Dokter Hupkens werkt vanuit het principe dat weefsels en anatomische structuren zoveel mogelijk in onderlinge harmonie gebracht gaan worden. Het resultaat is zichtbaar in een natuurlijk en aantrekkelijk uiterlijk. Deze lichamelijke verbetering bevordert het zelfvertrouwen en verhoogt zowel uw fysieke als uw mentale energie-niveau.

U kunt kiezen voor een eenvoudige behandeling met Botox, Restylane fillers en huidverbetering met PRP-lipofilling of voor een chirurgische behandeling. Dokter Hupkens zal u uitgebreid informeren. Wij vinden het erg belangrijk dat u in alle rust nadenkt over de gegeven informatie, zodat u uiteindelijk een weloverwogen beslissing kunt nemen. U krijgt van tevoren een offerte en een optie voor een behandeldatum.

Radboudumc
Restylane
Galderma
NVPC