Uw vraag - Dokter Hupkens Esthetiek

Wat is uw vraag?

Heeft u last van een vermoeide blik? Of vindt u dat uw lippen te dun zijn? Wij hebben de meest gevraagde “problemen” voor u op een rij gezet. Wilt u weten wat Dokter Hupkens Esthetiek allemaal voor u kan betekenen? Bekijk onze behandelingen voor uw gelaat, borsten, buik en billen.

Ik heb last van…

Heeft u last van hangende oogleden en ervaart u een druk op de ogen? Een ooglidcorrectie vermindert deze druk en geeft u weer een fris en jong uiterlijk. Ook is het aanbrengen van make-up weer goed mogelijk. U kunt weer met plezier in de spiegel kijken.

> Ooglidcorrectie

Vele cliënten ondervinden hinder van “wallen” onder de ogen. Het aanbrengen van make-up is lastiger en door de omgeving worden vragen gesteld over vermoeidheid. Ook kan de huid donkerblauw verkleurd zijn.

Wallen onder de ogen ontstaan door een combinatie van huidoverschot en uitstulping van vetweefsel. Door verzwakking van het bindweefsel wordt de huid slap en blijft het vetweefsel niet meer op zijn plaats in de oogkas.

Een correctie van de onderoogleden biedt de oplossing tegen de wallen onder uw ogen. Het geeft u weer een fris en jong uiterlijk. U kunt weer met plezier in de spiegel kijken en uw omgeving vraagt zich af hoe het komt dat u er zo goed uit ziet.

> Correctie onderoogleden

Heeft u last van holle oogkassen die ontstaan aan de binnenkant van uw bovenoogleden? Dit resulteert vaak in een verouderde en vooral vermoeide uitdrukking op uw gelaat. Dokter Hupkens lost dit probleem op met Restylane fillers.

> Behandeling holle oogkassen

Vele cliënten ondervinden hinder van “wallen” onder de ogen. Het aanbrengen van make-up is lastiger en door de omgeving worden vragen gesteld over vermoeidheid. Ook kan de huid donkerblauw verkleurd zijn. Bij een beperkte afwijking kan de huid onder de wal (het “traangootje”) met Restylane gevuld worden. Dokter Hupkens corrigeert hierbij de onderoogleden met Restylane fillers.

> Correctie onderoogleden

Heeft u last van een vermoeide en boze blik die door rimpels en plooien in de huid ontstaat? Een behandeling van uw gelaatsspieren met Botox biedt hier de oplossing voor.

Botox is een merknaam voor de stof Botulinetoxine, een natuurlijk eiwit dat geproduceerd wordt door de Clostridium Botulinum bacterie. Dit eiwit wordt in de medische sector voor verschillende doeleinden gebruikt. Een Botox injectie zorgt voor een tijdelijke uitschakeling van de “elektrische” aansturing van de spier, waardoor deze verzwakt. Hierdoor vermindert de plooivorming in de huid en verdwijnen de horizontale lijnen in het voorhoofd, de kraaienpootjes en de frons tussen de wenkbrauwen.

> Botox behandelingen voor het gelaat

Overactieve spieren tussen de wenkbrauwen veroorzaken dwars verlopende plooien en rimpels. Botox-injectie ontspant deze spieren en maakt de huid weer jong en glad. Door tijdelijke uitschakeling van de “elektrische” aansturing worden de spieren minder actief. De vermoeide, bezorgde of zelfs boze uitdrukking in uw gelaat verdwijnt. Daarnaast heeft deze behandeling een gunstig effect op spanningshoofdpijn en migraine.

> Fronsrimpel behandeling

Overactieve spieren tussen de wenkbrauwen veroorzaken dwars verlopende plooien en rimpels. Botox-injectie ontspant deze spieren en maakt de huid weer jong en glad. Door tijdelijke uitschakeling van de “elektrische” aansturing worden de spieren minder actief. De vermoeide, bezorgde of zelfs boze uitdrukking in uw gelaat verdwijnt. Daarnaast heeft deze behandeling een gunstig effect op spanningshoofdpijn en migraine.

> Voorhoofdsrimpel behandeling

Overactieve spieren naast rondom de ogen veroorzaken de typische kraaienpootjes en hangende wenkbrauwen. Botox-injectie ontspant deze spieren, maakt de huid weer jong en glad en zorgt voor een wenkbrauwlift. Door tijdelijke uitschakeling van de “elektrische” aansturing worden de spieren minder actief. De vermoeide en bezorgde  uitdrukking rondom uw ogen verdwijnt. U krijgt hiermee een opgewekte en frisse uitstraling. Daarnaast heeft deze behandeling een gunstig effect op spanningshoofdpijn en migraine.

> Botox behandeling kraaienpootjes / hangende wenkbrauwen

Heeft u last van rimpels in uw lippen? De verticale lijntjes in de boven- en onderlip zijn een duidelijk teken van veroudering. Deze zogenaamde rokerslijntjes, ook wel barcode genoemd, kunnen op 3 verschillende manieren gecorrigeerd worden.

De eerste mogelijkheid is het vullen van deze lijntjes met Restylane fillers. Ten tweede kan de kringspier van de mond verzwakt worden met Botox. Klik op de behandeling voor meer informatie.

> Rokerslijntjes / barcode behandeling

Heeft u last van onderontwikkelde of te dunnen lippen? Kies voor een lipvergroting met Restylane fillers. De langst bestaande en veilige filler waarmee we uw lippen eenvoudig en veilig kunnen corrigeren.

> Lipvergroting

Het volume van uw huis onder de mondhoeken neemt af naarmate u ouder wordt. Door injectie van Restylane fillers is een volledige push-up van uw mondhoeken mogelijk.

> Behandeling voor hangende mondhoeken

Vroeger of later ontstaat bij iedereen verdieping van de twee schuin verlopende plooien tussen neus en lippen. Deze zogenaamde neus-liplijn kan dan als storend worden ervaren. Dokter Hupkens behandelt deze neuslip-lijn met Restylane fillers.

> Neus-liplijn behandeling

Een kenmerk van veroudering is onderbreking van de kaaklijn. Deze onderbreking is weer glad te maken door een injectie van Restylane fillers. Hierdoor krijgt u een strakke kaaklijn.

> Behandeling voor onregelmatige kaaklijn

Ervaringen van anderen