Project Category: <span>Chirurgische behandelingen</span>

Home / Chirurgische behandelingen
Ooglidcorrectie
Project

Ooglidcorrectie

Ervaart u een druk op de ogen? Een ooglidcorrectie vermindert deze druk en geeft u weer een fris en jong uiterlijk. Ook is het aanbrengen van make-up weer goed mogelijk.

Traangootjes
Project

Traangootjes

Hoe komt u aan uw vermoeide uitstraling? Met een traangootbehandeling kan Dokter Hupkens Esthethiek de traangootjes, donkere kringen en wallen onder uw ogen aanpakken.

Correctie onderoogleden
Project

Correctie onderoogleden

Heeft u last van wallen onder de ogen die u een vermoeid uiterlijk geven of het aanbrengen van make-up lastig maken? Een correctie van de onderoogleden geeft u weer een fris en jong uiterlijk.

Facelift
Project

Facelift

Overtollige huid in het gelaat en de hals kunnen het levensgeluk nadelig beïnvloeden. Correctie hiervan herstelt de natuurlijke balans in het gelaat en draagt bij aan het algehele welbevinden.

Ingetrokken tepels
Project

Ingetrokken tepels

Een ingetrokken tepel bestaat meestal vanaf de puberteit en kan enkelzijdig of dubbelzijdig voorkomen. Deze contour afwijking van de tepel kan dermate storend zijn, dat correctie wenselijk is.

Buikwandcorrectie
Project

Buikwandcorrectie

Een overschot van buikhuid is meestal het gevolg van zwangerschappen, afvallen of een combinatie daarvan. Dit wordt vaak als storend ervaren en is goed te behandelen met een buikwandcorrectie.

Borstvergroting
Project

Borstvergroting

Bij Dokter Hupkens zal een borstvergroting met siliconen een natuurlijk resultaat opleveren. Borstvergroting met eigen vetweefsel is bij Dokter Hupkens ook mogelijk.

Neuscorrectie
Project

Neuscorrectie

Afwijkingen in de vorm van de neus, zoals een brede, smalle of scheve neus kunnen lichamelijke en psychische klachten geven. Kies voor een neuscorrectie bij Dokter Hupkens.

Liposuctie buik
Project

Liposuctie buik

Is uw lichaam niet meer in verhouding door plaatselijke vetophopingen? Als lijnen en sporten niet helpen om van deze vetophopingen af te komen, dan kan liposuctie van uw buik een optie zijn.