Zowel cosmetisch als medisch; een bovenooglidcorrectie - Dokter Hupkens Esthetiek
Zowel cosmetisch als medisch; een bovenooglidcorrectie

Zowel cosmetisch als medisch; een bovenooglidcorrectie

Het komt vaak voor dat mensen aangeven moe te zijn en hun ogen moeilijk open kunnen houden. Dit kan verschillende oorzaken hebben, maar heb je er weleens aan gedacht dat dit wellicht kan komen doordat je last hebt van zware, hangende oogleden?

Zware, hangende oogleden maken het moeilijker je ogen goed te openen. Vaak trek je daarom ook je wenkbrauwen op om de ogen toch goed te openen. Bovendien zorgt het voortdurend optrekken van je ogen en wenkbrauwen voor hoofdpijn en een vermoeid gevoel. Dokter Hupkens kan dit met een bovenooglidcorrectie verhelpen. Niet alleen een cosmetisch mooi resultaat dus, maar ook zeer praktisch.

Bij een bovenooglidcorrectie wordt een deel van de huid boven de bovenste oogleden weggenomen. De operatie duurt 20 minuten en wordt verricht onder plaatselijke verdoving. Na de operatie worden de ogen 10 minuten gekoeld. Na de ooglidcorrectie heeft u in beide ogen een lange doorlopende hechting, die gefixeerd wordt met tape. Deze tape en hechtingen worden na 7 dagen door Dokter Hupkens zelf verwijderd.

In de eerste week kunt u het best rustig aan doen en thuis blijven. Douchen kan al na 1 dag, waarna u het operatiegebied droog kunt deppen, zonder te wrijven. De aangebrachte tape blijft dan goed zitten. Na enkele dagen kunt u thuis lichte huishoudelijke of administratieve werkzaamheden verrichten. Na 1 week mag u weer autorijden. Sportactiviteiten kunt u na 2 à 3 weken hervatten. U kunt dan ook weer make-up aanbrengen.

Bij Dokter Hupkens Esthetiek bent u in ervaren handen en zal een correctie van de bovenoogleden een natuurlijk resultaat opleveren. Een veel gestelde vraag is of herhaling van deze operatie ooit nodig zal zijn. In het algemeen kunnen we stellen dat correctie van de bovenoogleden een blijvend resultaat geeft. Meer weten over de behandeling? Stel uw vraag persoonlijk aan Dokter Hupkens of maak een afspraak voor een gratis eerste consult.

Correctie van de bovenoogleden vermindert de druk op de ogen en geeft u weer een fris, jong uiterlijk. U kunt weer met plezier in de spiegel kijken.

Ervaring van een klant:
Op vrijdag 23 maart ben ik geholpen door Dr. Hupkens! Ik was erg zenuwachtig voor de verdoving maar dat was geheel pijnloos. De operatie verliep rustig en ik voelde mij erg op mijn gemak. Na de ingreep moest ik nog eventjes koelen en toen mocht ik naar huis. De eerste dagen was het wat opgezwollen, maar ik heb totaal geen pijn gehad. Nu 3 weken geleden, sluiten mijn ogen weer netjes en is er nog een klein streepje van het litteken zichtbaar! Bizar hoe snel dit herstelt. Al met al een top arts die ik iedereen zou aanraden!

> Klik hier voor informatie over een ooglidcorrectie

 

Leave a Reply