Botox voor mannen: hoe een hype een trend werd
Botox voor mannen: hoe een hype een trend werd!

Botox voor mannen: hoe een hype een trend werd!

“KIJKEN MANNEN OOK WEL EENS IN DE SPIEGEL?”
“ALS VROUWEN ‘URENLANG’ VOOR DE SPIEGEL STAAN VINDEN WE DAT NORMAAL.”
“MAAR MANNEN??? IJDELTUITEN???”

Mag een man dat ook? Of hebben we het over een taboe: uiterlijkheid en spiegeltje kijken is voor ‘watjes’…..?
Gelukkig ligt die manier van denken allang achter ons. Tenminste…..

Wist u dat 10-15% van de mannen boven de 30 werk maakt van rimpels en uitstraling en dat ze de botoxbehandeling als probaat middel hebben ontdekt om er weer fris en fruitig uit te zien en niet geleefd en vermoeid? Het is dan ook een grote misvatting dat botoxbehandelingen en behandelingen met injectables alleen voor vrouwen zijn! De tijd dat mannen crèmes gingen gebruiken en de schoonheidssalons bezochten ligt ook al een tijdje achter ons!

Mannen willen steeds vaker een jong en fris uiterlijk hebben en niet getekend worden door sterke rimpelvorming, die de veroudering inluidt en associaties oproept met boosheid, ernstigheid, starheid en stress. Ook mannen storen zich aan toenemende rimpelvorming en zien ook dat hun mannelijke kaaklijnen aan het afnemen zijn en alles wat daadkracht en vastberadenheid uitstraalt, eveneens aan het verminderen is.

Wijst u dat binnen nu en 10 jaar er evenveel mannen als vrouwen zijn, die hier professioneel iets aan laten doen en bij voorkeur bij een deskundig plastisch-en cosmetisch chirurg?

Wist u dat de stijging van een botox behandeling niet van vrouwen komt die zich laten behandelen, maar door mannen?
Wist u dat een rimpelbehandeling zodanig uitgevoerd kan worden, dat niemand er iets van ziet en pijnloos is??

Mannen maken wel vaak keuzes voor andere behandelingen dan vrouwen. Een krachtig uiterlijk is hierbij van belang, maar vooral het wegwerken van diverse rimpelvormingen zoals fronsrimpels,voorhoofdrimpels en kraaienpootjes.

Een groot deel van de mannen kiest ook voor ooglidcorrectie, een eenvoudige en blijvend effectief manier van verjonging.

Bij Dokter Hupkens Esthetiek ben je dan aan het juiste adres!

Botox behandeling en ooglidcorrectie zijn bij Dokter Hupkens Esthetiek 100% veilig. Bent u benieuwd naar de ervaring van anderen en nieuwsgierig naar het resultaat na een Botox behandeling en ooglidcorrectie? Bekijk de voor en na foto’s van de Botox behandelingen voor het gelaat en van ooglidcorrecties.

Botox voor fronsrimpels
Botox voor voorhoofdsrimpels
Botox voor kraaienpootjes

Leave a Reply