Overhangende bovenoogleden, traangootjes, wallen en verkleuringen?
Overhangende bovenoogleden, kraaienpootjes, traangootjes, wallen en verkleuringen onder de ogen?

Overhangende bovenoogleden, kraaienpootjes, traangootjes, wallen en verkleuringen onder de ogen?

Een ooglidcorrectie bij Dokter Hupkens biedt uitkomst!

Als we ouder worden, wordt de huid steeds slapper en losser. Wanneer ook de spieren verslappen, gaan de oogleden verzakken en ontstaan er rimpels en plooien in allerlei vormen en maten. Sommigen spreken verzachtend over walletjes enkraaienpootjes’, weer anderen noemen het schoonheidsfoutjes die met de jaren komen.

Overtollige huid van de bovenoogleden kan klachten veroorzaken van vermoeidheid, irrritatie, droge ogen, tranende ogen en zelfs beperkingen van het gezichtsveld. Het aanbrengen van make up kan lastig worden. Kraaienpootjes zijn het gevolg van overmatige spieractiviteit en het dunner worden van de huid in het gebied naast uw ogen.

Overtollige huid van de onderoogleden geeft meestal geen klachten. Het kan beginnen met het zichtbaar worden van traangootjes, de groeve onder de onderoogleden. Na verloop van tijd ontstaan typische wallen. De ogen zien er vaak vermoeid uit en de groeves worden versterkt door schaduweffecten van licht uit de omgeving. Omdat de huid dunner wordt kunnen blauwe of donkere verkleuringen ontstaan, door doorschemeren van aders en vetweefsel.

Geen rampscenario….’’Elke spiegel heeft zijn gebrek” formuleerde eens een dame op leeftijd, met een relativerende kijk op het leven.

Genoemde verschijnselen, door velen klachten genoemd, zijn normaal bij het ouder worden en het bijzondere is, dat er ook iets aan gedaan kan worden!! Gelukkig maar, want overhangende huid van de oogleden en kraaienpootjes worden vaak geassocieerd met vermoeidheid en ouderdom. Wie wil er nu niet fris, onvermoeid en jeugdig uitzien?? Lees ook: blog “Fris en fruitig.”

Door correctie van de boven en onderoogleden, een ooglidcorrectie, krijgt men weer een een fris en jong uiterlijk. Je kunt weer met plezier in de spiegel kijken en je vrienden en kennissen vragen zich af waarom je er weer zo goed uit ziet. Veel clienten vertellen achteraf dat de behandeling enorm is meegevallen en dat zij veel eerder voor behandeling hadden willen kiezen. Afhankelijk van de ernst van de afwijking kan de correctie met fillers en botox, of een korte operatie de uitkomst bieden.

In de praktijk van Dokter Hupkens Esthetiek staat het vertrouwen tussen de client en de arts op de eerste plaats. Bij het eerste contact, worden uw zorgen in kaart gebracht en op een rijtje gezet. Met de spiegel in de hand en met foto’s worden uw oogleden bekeken, waarbij u zelf kunt aanwijzen wat u stoort. Tegelijk worden de mogelijkheden voor correctie uiteengezet. Het is daarom belangrijk dat u de verwachtingen duidelijk vertelt zodat de mogelijkheden van de diverse opties goed besproken en overwogen kunnen worden.

In het gesprek met Dokter Hupkens zullen de behandelmogelijkheden, duur van de behandeling en het herstelproces duidelijk aangegeven worden, zodat u de behandeling met vertrouwen tegemoet kunt gaan. Dokter Hupkens is een van de weinige specialisten op het gebied van ooglidcorrecties, die zijn sporen al ruimschoots verdiend heeft en alom over zijn kwaliteiten in binnen-en buitenland geprezen wordt. De client is dan ook in zeer goede handen.

‘Hoc artis magisterio’….vakmanschap is meesterschap!

Leave a Reply