Weer fris en fruitig met een ooglidcorrectie bij Dokter Hupkens!
Weer “fris en fruitig” met een ooglidcorrectie bij Dokter Hupkens Esthetiek!

Weer “fris en fruitig” met een ooglidcorrectie bij Dokter Hupkens Esthetiek!

Ook last van hangende oogleden en wallen onder de ogen?
“Wat kijkt je toch boos en wat zie je er vermoeid en overwerkt uit?“

“Het lijkt wel of  ik steeds minder begin te zien en steeds vaker hoofdpijn krijg door mijn vermoeide ogen.”

“Op foto’s van jaren geleden oogde ik veel energieker en fitter!”

“Heb je een lucifershoutje nodig om je ogen goed open te houden?”

Denkend aan het sprookje van de Boze Wolf: “Opa, wat heb je toch grote wallen onder je ogen…?”

Zo maar een greep uit opmerkingen, die we niet graag willen horen en zeker niet als we wat ouder worden. Gelukkig kunnen we er wel iets aan laten doen!
“Stop de veroudering!”

Blijf niet langer rondlopen met het gevoel dat je bijna niet in de spiegel wil kijken, je collega’s niet meer onder ogen durft te komen, steeds meer druk op je ogen ervaart, visuele  klachten krijgt bij autorijden en met de veroudering geconfronteerd wordt.
“Fris en fruitig” wordt het motto!

Dokter Hupkens Esthetiek is als plastisch-en cosmetisch chirurg gespecialiseerd in de behandeling van hangende oogleden en wallen onder de ogen. Anders geformuleerd: de specialist bij uitstek in de behandeling van ooglidcorrecties aan boven- en onderoogleden.

Mocht u een ooglidcorrectie overwegen, vraag dan een gratis consult aan bij Dokter Hupkens Esthetiek. U zult niet alleen ervaren dat Dokters Hupkens een deskundig plastisch chirurg is, maar ook heel vriendelijk, prettig en toegankelijk in de omgang is. Hij stelt u gerust en vertelt op een rustige wijze welke mogelijkheden voor u als client het beste zijn. Ook krijg je duidelijke info over de behandeling en de nazorg.

Ooglidcorrecties worden zowel bij mannen als vrouwen toegepast. Zelfs al op leeftijden van 30 jaar. Om misverstanden te voorkomen: correcties aan oogleden zijn niet alleen van cosmetische aard, maar kunnen ook om medische redenen toegepast worden. Bij Dokter Hupkens Esthetiek ben je dan aan het goede adres!

“Sinds dat ik door Dokter Hupkens behandeld ben aan mijn oogleden, voel ik me niet alleen een stuk energieker, maar ben ik er ook aantrekkelijker uit gaan zien! Wat een kundig plastisch chirurg.”

“Ik zag erg op tegen de behandeling, maar wat heeft die man mij gerustgesteld en vertrouwen gegeven! ’s Avonds laat mocht ik hem nog appen met een vraag!”

“Mijn collega’s noemen mij gekscherend Umberto. Toen ik naar de reden vroeg, kwam het klipklare antwoord, dat ik er zo ‘fris en fruitig’ uitzag!”

Leave a Reply