Vernieuwde website Dokter Hupkens Esthetiek
Vernieuwde website Dokter Hupkens Esthetiek!

Vernieuwde website Dokter Hupkens Esthetiek!

De website van Dokter Hupkens Esthetiek is in een nieuwe jas gestoken! Vaak zie je websites, die meer een lappendeken zijn van allerlei informatie. Dat gaat ten koste van gebruiksvriendelijkheid, duidelijkheid en samenhang, waardoor de gebruiker het spoor spoedig bijster raakt en op zoek gaat naar weer een andere website.

Op de vernieuwde website van Dokter Hupkens Esthetiek is voor een duidelijke structuur en nieuw design gekozen, met aandacht voor goede inhoud (content), vlakverdeling, kleur-en lettergebruik. Door het groeperen van bij elkaar horende info, hoeft de cliënt niet meer verder te zoeken.

Bij Dokter Hupkens staat esthetiek hoog in het vaandel. Het is de rode draad door alle behandelingen, waaruit het meesterschap van Dokter Hupkens blijkt. Esthetiek: Wat is mooi, wat is lelijk, wat is schoonheid….Dokter Hupkens gaat hierover in gesprek met de cliënt om tot een behandelingsplan te komen, waarin de cliënt zich herkent en prettig bij voelt.

De nieuwe website heet dan ook niet voor niets: Dokter Hupkens Esthetiek!

Het gebruik van de nieuwe website behoeft eigenlijk geen toelichting. Je volgt de menubalk en je krijgt alle relevante en samenhangende informatie binnen handbereik, of het nu over cosmetische of chirurgische behandelingen gaat. De website wordt voortdurend geüpdatet, men kan zich online inschrijven voor de maandelijkse nieuwsbrief en via sociale media zoals Facebook en Instagram kan men alle actuele informatie inwinnen.

Opvallend is de wijze, waarop men contact kan leggen met Dokter Hupkens:

  • Mobiel
  • E-mail
  • WhatsApp
  • Facebook en andere social media kanalen
  • “Stel uw vraag” – formulieren
  • En speciale voorbewerkte “Ik heb last van..” formulieren

Dokter Hupkens reageert snel op alle vragen, is laagdrempelig in persoonlijk contact, maakt snel een afspraak en rekent voor het  intake gesprek helemaal niets. Hij vindt het belangrijk dat cliënten een goed en vertrouwd gevoel hebben bij voorgestelde behandelingen. De cliënt moet zich gekend en erkend voelen.

Daar gaat Dokter Hupkens helemaal voor!

Tot slot zijn wij natuurlijk erg nieuwsgierig naar de mening van onze bezoekers! Wat vind je van onze website? Laat het ons weten door hieronder een reactie te plaatsen.

Leave a Reply