Dokter Hupkens maakt missie helemaal waar! - Dokter Hupkens Esthetiek
Dokter Hupkens maakt missie helemaal waar!

Dokter Hupkens maakt missie helemaal waar!

Dokter Hupkens schept niet alleen hoge verwachtingen met zijn missie “ Medische zorg voor een perfect uiterlijk.” Hij maakt dat ook helemaal waar! Als cosmetisch-en esthetisch chirurg, biedt hij uitkomst aan patiënten, die op welke manier dan ook niet tevreden zijn over hun uiterlijk. De overgrote meerderheid van de mensen die ervoor kiezen om een cosmetische operatie te ondergaan, heeft een zeer duidelijk omschreven wens en verwachting van de ingreep en het resultaat.

Wat maakt dokter Hupkens zo bijzonder als plastisch-, cosmetisch-en esthetisch chirurg?
Zijn staat van dienst is zonder meer indrukwekkend. Anatomische colleges geven in Wisconsin, wetenschappelijke publicaties, chirurg, plastisch-cosmetisch en esthetisch chirurg en zeer recent een Europese primeur met tepelreconstructies uit oorkraakbeen!

Dokter Hupkens hoort niet tot de groep chirurgen, die afstandelijk met de patiënt over een medische vraag spreekt. Dokter Hupkens is zeer toegankelijk, maakt verbinding, luistert goed, is empatisch, denkt mee met de patiënt, stelt je gerust, geeft je tijd om te beslissen, verleent prima nazorg en is bovendien zeer deskundig. Geweldige competenties van een fenomenaal chirurg! Bij welke arts, chirurg maak je het mee dat hij ’s avonds, in de weekenden per whatsapp te bereiken is? Zijn betrokkenheid bij de patiënt gaat verder dan alleen het spreekuur.

Het is dan ook niet voor niets dat dokter Hupkens tot ver over de grenzen naam en faam heeft opgebouwd met zijn behandelmethoden en kwaliteitsproducten. Specialist op gebied van Botox, Restylane fillers, PRP-lipofilling, correcties aan ogen, neus, mond, rimpels, billen, genitaliën en voor allerlei andere injectables.

“Medische zorg voor een perfect uiterlijk!” Bij dokter Hupkens bent u aan het juiste adres!

> Lees meer over Dokter Hupkens

Leave a Reply